Het professionele Management Systeem

play Vraag een demo aan
Passend pakket voor iedere organisatie

Voldoen aan ISO en ISAE te duur?

Wij van SmartManSys denken dat het anders kan

Direct aan de slag

Snel gecertificeerd! Uw handboek stelt u snel samen en onderhoudt u eenvoudig met de slimme sjablonen en tekstblokken op maat. Geen papieren tijger maar een bondig managementsysteem met alle koppelingen naar de normen en met uw primaire proces centraal.

Realtime inzicht

Professioneel en volledig in-control! Direct inzicht in actuele documenten, risico’s, afwijkingen en verbetermaatregelen. Uw interne auditproces strak gemanaged met audit vragenlijsten op maat en analysetools voor het beoordelen van de bevindingen.

Perfecte integratie

Slimme instrumenten voor het inrichten en beheren van uw managementsysteem zijn binnen SmartManSys zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ze zijn gekoppeld en werken perfect samen. Geen losstaande modules meer, maar alle functionaliteiten volledig geïntegreerd.

Vraag een demo aan
Vul hier een tag in voor de bovenstaande afbeelding

Groei

Met SmartManSys verbetert u volgens de PDCA cyclus planmatig en gestructureerd uw primaire- en ondersteunende processen. Dat biedt u concurrentievoordeel en het leidt tot meer bewuste medewerkers die samen met u werken aan de groei van uw organisatie.

Slagvaardig

Iedere organisatie is uniek. SmartManSys biedt aanpasbare, branchespecifieke sjablonen en modules aan waarmee u uw managementsysteem helemaal afstemt op uw specifieke situatie. Efficiënt en direct toepasbaar op de werkplek via tablet en mobiel.

Veilig

Uw bedrijfsinformatie veilig opgeslagen bij een Nederlands ISO 27001 gecertificeerd datacenter. SmartManSys gebruikt geavanceerde technologie en best practices om uw kostbare informatie veilig te stellen. Zodat u zich kunt richten op uw business.

Passend pakket voor iedere organisatie

Er is al een SmartManSys pakket vanaf €150,- Bekijk pakketten & prijzen

Bekijk pakketten & prijzen

Wat onze klanten zeggen

Wat SmartManSys zo uniek maakt is dat het niet alleen een totaaloverzicht aan benodigde (technische en organisatorische) maatregelen kan bieden, maar ook op detailniveau sterk overeind blijft. Dit komt bijvoorbeeld naar voren bij de standaard ingestelde revisies van documenten, waardoor je altijd gestimuleerd wordt om na te denken over mogelijke verbeteringen. Else van Harten, security officer bij &Samhoud Else van Harten, security officer bij &Samhoud
SmartManSys brengt het beste van twee werelden bij elkaar. Als auditor kun je heel makkelijk vanuit de normeisen toetsen of een organisatie opzet en bestaan van maatregelen heeft geregeld. Medewerkers werken echter in SmartManSys vanuit hun eigen herkenbare werkprocedures en worden niet 'lastig gevallen' met normeisen. Dit verhoogt de acceptatie en bewustwording op de werkvloer. En dat is weer goed voor de werking van maatregelen in de praktijk. Erik Spaans RE CISA, Partner ControlSolutions International Erik Spaans RE CISA, Partner ControlSolutions International
Door de eenvoudige manier van registreren en analyseren van ideeën ter verbetering zorgt SmartManSys ervoor dat wij continu verbeteren en zo steeds efficiënter werken! Carlo van den Broek, commercieel directeur bij Jetmail B.V. Carlo van den Broek, commercieel directeur bij Jetmail B.V.
SmartManSys helpt ons enorm door een overzicht te bieden van alle vereisten vanuit ISO- 9001 en ISO-27001 en onze invulling daarvan in de vorm van processen en documenten. Hierdoor krijgen (nieuwe) collega’s, ook van andere afdelingen, een totaalbeeld van onze dienst. Daarnaast biedt het een eenvoudige en duidelijke manier om afwijkingen te registreren, te analyseren en de gewenste opvolging hieraan te geven. Sandra Leeman, office manager bij PrioCom Sandra Leeman, office manager bij PrioCom
Door de logische, vaste structuur van SmartManSys is het makkelijk om je weg te vinden tussen alle vereiste documenten en processen van ISO-9001 en ISO-27001, mede hierdoor gaan wij altijd met veel vertrouwen de externe audits tegemoet. Daarnaast zorgt het versiebeheer in SmartManSys ervoor dat het bijhouden van alle versies van documenten vrij eenvoudig is, waardoor het veel minder arbeidsintensief is om alles bij te houden. Marcel Passchier, directeur operations bij NetData Systems B.V. Marcel Passchier, directeur operations bij NetData Systems B.V.

SmartManSys

Probeer het meest geïntegreerde management systeem SmartManSys nu twee weken gratis.