Audit

Audit interviews registreren

De interviews met de medewerkers of andere stakeholders houdt u op de werkplek. Nadat u een geïnterviewde selecteert verschijnen de interview vragen op uw scherm. U legt de antwoorden direct vast en door te klikken op de knop "volgende" wordt het antwoord opgeslagen en verschijnt de volgende vraag in beeld. SmartManSys houdt bij welke vragen u heeft behandeld, door een vinkje bij de besproken vragen te zetten. In het overzichtsscherm ziet u per medewerker de voortgang.