Audit

Audit aanmaken

Selecteren geïnterviewden

Nadat u een nieuwe audit heeft aangemaakt, selecteert u de mensen die u wilt interviewen. De gegevens hiervan kunt u vasstleggen door op de link "+ Interview aanmaken" te klikken. IN het pop-up scherm kunt u een vrije naam invullen of een van de gekoppelde medewerkers selecteren. De namen van de geselecteerde geïnterviewden verschijnen op het scherm in het blok "Interview". Achter de namen ziet u een balkje staan, waarop wordt bijgehouden hoeveel procent van de vragen reeds zijn beantwoord door de betreffende persoon.