Blogs

SmartManSys redesign

De software voor uw online managementsysteem heeft een nieuwe look & feel

We hebben op 15 april het nieuwe design van SmartManSys gepresenteerd. Onze cloud based softwareoplossing voor het beheer van managementsystemen, is in een nieuw jasje gestoken. Een intuïtievere gebruikersinterface en een verbeterde performance van de tool.

 

Gebruiksvriendelijker en meer functionaliteit

Door samen te werken met specialisten op het gebied van de user experience, is de nieuwe user interface veel gemakkelijker ingericht. Ook zijn er verschillende nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Voor het beheer van de documenten. Interne en externe audits en het beheer van de maatregelen en activiteiten. Hiermee is de gebruiksvriendelijkheid van de tool fors toegenomen.

 

Digitalisering van managementsystemen

Robin Beiler, Managing Consultant bij BMGRIP: “we zien vanuit BMGRIP de afgelopen jaren een sterk toenemende digitaliseringsvraag vanuit organisaties die informatiebeveiliging en privacy integraal in hun bedrijfsvoering willen borgen’’. Robin ziet daarnaast ook dat bewustwording binnen organisaties toeneemt op het moment dat er gekozen wordt voor een digital tool.

 

Ontdek het zelf

SmartManSys maakt het beheer van managementsystemen eenvoudiger en kwalitatief beter. Alle documenten, processen, beleidsstukken en acties logisch en gestructureerd in één online omgeving. Eenvoudig toegankelijk voor alle betrokkenen binnen en buiten de organisatie. Nog geen gebruiker van SmartManSys? Ontdek het zelf en vraag hier een demo aan.

 

Over BMGRIP en SmartManSys

SmartManSys en BMGRIP zijn onlosmakelijk verbonden. BMGRIP is een snelgroeiende adviesorganisatie die haar klanten helpt met het duurzaam verbeteren van de bedrijfsvoering. Met haar eigen methodiek adviseert en ondersteunt BMGRIP haar klanten bij het integraal verbeteren en borgen van informatiebeveiliging, privacy en business continuity. Centraal hierbij staat het primaire proces van organisaties. Als leidraad gebruikt BMGRIP internationaal erkende normen, zoals de ISO 27001 of NEN 7510.

Geschreven door Robin Beiler

Managementsysteem

Managementsysteem

“Kost het veel geld om een managementsysteem in te richten en te onderhouden? Kun je door al die nieuwe maatregelen nog wel gewoon je werk doen?”

5 misverstanden ontzenuwd.

read more
Orde in de chaos

Orde in de chaos

Heeft u een managementsysteem? Dan bent u vast bekend met de term ‘afwijking’. Bijvoorbeeld een incident, een klacht of een bevinding uit een audit.

Lees hier hoe SmartManSys u helpt afwijkingen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

read more