Interne Audit

Een interne audit. ‘Wat is het en waarom moeten we die doen?’ Een terechte vraag.

Slimme software voor uw ISMS

Beperk uw risico's en neem vandaag nog het besluit om een Managementsysteem Informatiebeveiliging (ISMS) in te richten. Waar moet u op letten bij het kiezen van een slim online managementsysteem?

Managementsysteem op maat

Bepaal zelf hoe uw managementsysteem eruit ziet. Met de modulaire opbouw van SmartManSys betaalt u nooit te veel. In 5 stappen naar een Managementsysteem op maat!

Het Handboek

U wilt voldoen aan de ISO of NEN normen. Daarom moet u een handboek opstellen. Maar waar begin je? Wat moet er allemaal in? Hoe zorg je ervoor dat het niet een papieren tijger wordt? Allemaal logische vragen die we verder zullen toelichten.

Orde in de chaos

Heeft u een managementsysteem? Dan bent u vast bekend met de term ‘afwijking’. Bijvoorbeeld een incident, een klacht of een bevinding uit een audit. Lees hier hoe SmartManSys u helpt afwijkingen zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Managementsysteem

MANAGEMENTSYSTEEM

“Kost het veel geld om een managementsysteem in te richten en te onderhouden? Kun je door al die nieuwe maatregelen nog wel gewoon je werk doen?” 5 misverstanden ontzenuwd.

VEILIG THUISWERKEN 2.0

De tweede lock-down dwingt ons opnieuw om volledig thuis te werken. Tenzij dit echt niet anders kan. Ondertussen raken we aan het thuiswerken steeds meer gewend. Dat betekent dat er ook ruimte ontstaat voor een scherpere blik op informatiebeveiliging bij werken vanuit huis.

Een stevig verhaal over Managementsystemen

en over software die u tijd en geld bespaart

Een compleet verhaal over de implementatie en onderhoud van managementsystemen en software u helpt om dat slim en efficiënt te doen. Beter, sneller en goedkoper.

Een 'must have' voor iedereen die een NEN, ISO of IASE certificaat heeft of nog wil halen.

Een stevig verheela over managementsysteem
Download gratis uw persoonlijke exemplaar

SmartManSys

Meer weten? Neem dan contact met ons op!